Skip to content
CHOOSE YOUR LANGUAGE:     |

We hebben jullie hulp nodig hier in Bolivia….

Nogmaals staan we voor enkele grote expedities….

We hebben met onze lokale (Boliviaanse) boekhouder berekend dat we een tekort hebben van ongeveer US$ 3.600,00 om alle medicijnen, benodigde operaties en transport voor de komende 2-3 maanden te bekostigen. Dit omvat nog niet de minimumsalarissen voor onze dappere lokale artsen (en hun families) die deel uitmaken van onze medische teams om uit te gaan naar de armste regio’s waar we werken en waar geen geld of medische zorg beschikbaar is.

De grootste kosten op dit moment zijn het onderhoud van onze reeds oude Ambulance Toyota Land-cruisers. Ze zijn van (1998, 2002 en 2 zijn van 2006) en hebben enkele ernstige gebreken. Een versleten motor (de oudste), problemen met de remmen wat een expeditie in de Andes (tot bijna 4.000 meter hoog) extreem gevaarlijk maakt. Ook hebben we nieuwe banden nodig om niet weg te glijden in de diepe ravijnen in de Boliviaanse Andes, etc…

We hopen deze volgende uitdagingen mogelijk te maken met uw hulp (zie onderaan de donatie pagina).

Tegelijkertijd botsen we ook op geblokkeerde wegen omdat het lijkt alsof de doden hebben gestemd om de communistische partij (MAS) weer aan de macht te helpen. Vandaar het protest natuurlijk.

Ook hebben we tijdens de laatste decennia, toen ik voor de eerste maal naar Bolivia trok in 1986, de slachtoffers van dengue, cholera, tropische en andere ziekten, aardbevingen, supertyfoons, de christelijke minderheidsgroepen in N. Pakistan, etc.. geholpen.

Maar om even in het nu te spreken… Ik denk dat mensen zich zouden moeten realiseren hoeveel we hebben kunnen doen in deze aanhoudende Covid-epidemiewaar mensen al vanaf hun 35e sterven vanwege een laag immuunsysteem (ondervoeding). Ze sterven vroeg in deze afgelegen gebieden door een zeer laag immuunsysteem. Alzo laten ze talloze wezen achter. Ik durf jullie te vragen hen niet in de steek te laten.

Deze meer dan 30 jaar bestaande missie (Doctors On Mission) werkt zonder administratiekosten.

Wij zetten ons in om naar deze plekken te gaan waar helemaal geen medische zorg is! Geen kliniek, geen dokter of verpleegkundige, geen tandarts, geen apotheek, geen zuurstof, etc… Uw gift is zo belangrijk in deze tijden! Je kunt echt een verschil maken, want dit werk zou niet mogen verdwijnen…

Wij danken u namens onze teams en de vele arme en zieke mensen die wij hier ontmoeten en zullen ontmoeten de komende maanden!

Jullie het allerbeste toewensende

Rik & Carolien Celie en al onze Dokters teams
www.DoctorsOnMission.org (zie foto’s)

PS: Wij hopen mensen te vinden die daadwerkelijke acties kunnen opzetten!

Back To Top