Skip to content
CHOOSE YOUR LANGUAGE:     |

Korte nota over Doctors On Mission i.v.m. Warmste Week

Ondertussen zijn we moe maar voldaan een tijdje geleden teruggekomen van ons werk in BOLIVIA en HAÏTI en doen graag nog eens een allerlaatste poging/oproep aan jullie om zelf nog een actie te registreren voor de WARMSTE WEEK – MUSIC FOR LIFE.

We hebben werkelijk alles gegeven de afgelopen maanden. Extra energie en bijkomende acties voor het aanvullen van de financiën t.v.v. onze VZW Doctors On Mission zijn alzo meer dan welkom!!!
DE NODEN WAREN IMMERS ENORM!
Het ergste van zoveel pijn, lijden en ziektes te zien bij de vele kinderen, volwassenen en ouderen is het gebrek aan zorg. De gewone bevolking lijdt bijkomend ook nog eens verschrikkelijk onder het corrupte bestuur van enkele regeringsleiders. In vele dorpen, zo niet allen, zijn wij de eerste artsen (inclusief het ontbreken van Internationale zorg) die men terugzag sinds mijn ziekte begin 2016. In deze armste en meest afgelegen gebieden van Haïti en Bolivia werken we steevast met onze lokale Boliviaanse en Haitïaanse medische teams die we zelf moeten vergoeden.
DAAROM OOK EEN LAATSTE ZÉÉR WARME OPROEP VOOR DE WARMSTE WEEK 2018!!
Wie is bereid om de mooie actie van Apotheek aan de Smishoek in mijn geboortedorp Wachtebeke te vervoegen met een geheel eigenhandig opgestelde nieuwe actie?
Een “Pannenkoekenbak”, zelfgemaakte kerst- of nieuwjaarskaartjes verkopen of een unieke actie gelinkt aan jouw beroep/hobby…. alles is welkom, hoe klein ook!!
Het zou Doctors On Mission ontzettend veel deugd doen om nog enkele creatieve mensen te zien opstaan en actie te ondernemen! Indien je dus zin en goesting hebt: Je hoeft gewoon naar HIER te gaan om jouw ACTIE te REGISTREREN :))  Je kan vrienden en familie verwittigen via het gratis Online PROMOTIE MATERIAAL dat HIER te  verkrijgen is.
De voorbereidingen van onze VZW zijn reeds getroffen om binnenkort (Februari 2019) terug te gaan naar de Boliviaanse Andes om de vele inheemse dorpjes (de Quetchua’s of Inca’s van weleer) met ons Boliviaanse team van de nodige medische zorgen te voorzien.
HEB JE NOG VRAGEN?
De Warmste week heeft bijna alle antwoorden op jouw vragen HIER
 Ideeën zijn talloos! Ik besef natuurlijk dat ik een beetje laat ben maar – voor degenen die zo denken – laat dit dan een start zijn voor 2019 want vele acties starten al vanaf Maart, April volgend jaar.
NOG EEN BELANGRIJKE TIP:
Het is misschien ook goed om te weten dat een rechtstreekse storting naar de Warmste Week NIET belastingaftrekbaar is. MAAR personen of bedrijven kunnen WEL genieten van belastingaftrekbaarheid indien zij rechtstreeks storten naar HIER en er de melding “Warmste Week” aan toevoegen. Daar onze erkende VZW zeer klein is, hebben we zo goed als geen administratieve kosten. Alle gelden gaan dus rechtstreeks naar het goede doel!
“Music for Life” ofte “Actie for Life” wordt letterlijk opgenomen door Doctors On Mission.
 
“Jouw actie” kan daadwerkelijk het verschil maken!
NOG HEEL FIJNE KERST- EN NIEUWJAARSDAGEN TOEGEWENST!!!
Met dank van Rik, Carolien en alle locale medische teams
maar vooral de vele lijdende mensen
XxX
Back To Top